Æsken, der spiller børnevenlig jazz, er blandt andet på programmet lørdag den 24. juni, når Nytorv inviterer til børnesjov. PR-foto.

Det Rullende Børnemøde i Folkehøjde gør stop på Nytorv Kl. 10.00 – 14.00 og lover oplands-poetisk, halsbrækkende morsomt og sigøjnerisk-hjertevarm underholdning i håndholdt børnehøjde.

Her er værksteder, underholdning, gadeteater, koncert og meget mere. Oplev bl.a. ”Krusedullerne går på linje” – et åbent værksted, hvor børnene kan være med til at skrive den lange linje sammen med børn fra Mønsted Skole.

Du kan også lave din egen lykkeamulet, opleve svedigt gadeteater ved Trak og børnevenlig jazz med ”Æsken”. Eller tage en tur i ”Cirkus Højdeskræk” og se halsbrækkende luftakrobatik og skæve sæbeboblende gøglerier.

Anastasiia fra Kulturskolen

I januar blev Anastasiia valgt af Kulturskolen til at synge sammen med Martin Brygmann i Tinghallen, og det blev starten på en meget travl sangkarriere for den dansk-ukrainske Viborgpige.

Nu kan I høre hende på Nytorv kl. 13.00, hvor hun synger kendte popsange af blandt andre Tina Turner, Carrie Underwood og Katy Perry.

Disneys Prinsesseshow

Nytorvs børne- og familievenlige underholdning slutter af med en skøn, nostalgisk koncert. Det sker, når musicalstjernen Frederikke Vedel tager børn og barnlige med på en rejse, hvor du møder Disneys fortryllende prinsesser – lige fra Snehvide fra 1937 til nutidens Dronning Elsa.

På rejsen hører vi selvfølgelig alle de kendte melodier fra Disneys univers.

Der er gratis adgang til det hele. Se mere på snapsting.dk

Husk, allerede søndag den 18. juni fkl. 13.00 - 16.00 inviterer Snapsting for Børn til Familiedag på Borgvold.

Fakta om Det rullende Børnemøde i Folkehøjde

Som optakt til Et Børnemøde i Folkehøjde i Fly på Flyfabrikken drager en børne-karavane på landevejen med Det Rullende Børnemøde I Folkehøjde.

Første stop bliver Snapsting lørdag den 24. juni. Det næste hedder Flyfabrikken ved selveste det store ståhejgilde – Et Børnemøde i Folkehøjde lørdag den 19. august 2023. Endestationen bliver Kulturmødet Mors lørdag den 26. august.

Det er Flyfabrikken i Fly, der står bag Det Rullende Børnemøde i Folkehøjde. Læs mere på Flyfabrikken.nu