Nu har vi glædet os til Snapsting i to år - altså lige siden vi var til det sidste Snapsting-arrangement i 2019. Derfor glæder vi os umådeligt meget til Snapsting 2021. Også selvom det bliver et anderledes Snapsting, end det vi kender og holder så meget af.

Vi forstår godt, hvis du har mange spørgsmål om, hvordan det så bliver. Vi skal først og fremmest passe på hinanden. Derfor vil alle koncerter og arrangementer under Snapsting til enhver tid leve op til gældende restriktioner og sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Til alle koncerterne på Nytorv og Gammeltorv er der kun plads til et begrænset antal publikummer efter først-til-mølle, og du skal vise gyldigt coronapas. Du kan desværre ikke reservere plads på forhånd. 

Skal du besøge en af restauranterne eller caféerne på Nytorv, viser vi dig vejen uden Coronapas.

Der kan komme ændringer, såfremt sundhedsmyndighederne ændrer deres retningslinjer.

Senest opdateret 14. juni 2021.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har savnet at mødes i vores smukke by til et festligt Snapsting. Derfor har vi valgt at arrangere et sjovt og sikkert Snapsting, der overholder sundhedsmyndighedernes gældende regler og restriktioner. Vi trænger til liv i gaderne og store oplevelser.

  • Hav et gyldigt Coronapas klar.
  • Vis omtanke, hold afstand, sprit hænder og smil – også når du bærer maske
  • Er du til koncert eller andre events, kan du holde dig tæt til dem, du kender. Hold mindst 1 meters afstand til fremmede
  • Følg arrangørens anvisninger
  • Lyt og giv et smil til guider, hvis de beder dig holde lidt mere afstand – og ryk så en meter
  • Installér app’en Smittestop, så får du automatisk besked, hvis du har været i nærheden af en smittet
  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på sygdom.

Det synes vi ikke. Alle arrangører er opmærksomme på at overholde alle gældende regler, og vi vurderer hele tiden den aktuelle situation og tager bestik af, hvad der er sikkert.

Hvis myndighederne siger, at vi ikke kan holde Snapsting, så aflyser vi selvfølgelig.

Vi forsøger at gennemføre så meget som muligt. Men det bliver et anderledes Snapsting, end vi er vant til.

Der er begrænsning på antal deltagere og noget deles op i mindre grupper. Du kan finde arrangementer i programmet, hvor du også kan læse om særskilte sikkerhedstiltag og om arrangementet kræver billet/tilmelding.

Koncertområdet på Nytorv bliver én zone med plads til maks. 500 publikummer. Gammeltorv bliver inddelt i to zoner med plads til maks. 500 publikummer.

Adgangen til koncerterne bliver efter først-til-mølle-princippet. Det bliver desværre ikke muligt at reservere pladser på forhånd. Vi ved, at vi kommer til at skuffe nogle gæster, som ikke får plads. Men vi gør hvad vi kan, under de givne forhold, for at holde Snapsting i år og så mange som muligt får mulighed for at opleve den den stemning, vi har savnet så længe.

På Nytorv bliver der stillet madboder op. I år bliver husene sat sammen til dobbelthuse, så de både kan sælge mad ind mod koncertpladsen og ud mod resten af Nytorv.

Vi har en masse søde og flinke mennesker, der går rundt og hjælper med, at vi passer på hinanden. Beder de dig om at flytte dig lidt, så giv dem et smil og ryk en meter.

Men vi har også brug for, at du selv tager ansvar og bruger din sunde fornuft. Hold afstand og sprit hænder.

For at få adgang til bl.a. arrangementer på Nytorv og Gammeltorv, skal du kunne fremvise gyldigt Coronapas. Et gyldigt Coronapas viser, at du  enten er vaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer.

Skal du besøge en af restauranterne eller caféerne på Nytorv, viser vi dig vejen uden Coronapas.

Vi tager hele tiden hensyn til den aktuelle situation. Stiger smittetrykket, vurderer vi på ny, om vi kan holde Snapsting. I sidste ende er det myndighederne, der afgør om vi kan holde Snapsting.

Når Snapsting viser EM i fodbold på storskærm på Nytorv den 17. juni og den 21. juni, bliver der plads til 400 publikummer efter først-til-mølle-princippet. 

Antallet af publikummer er bestemt af den licensaftale Snapsting har indgået for at få lov til at vise kampene. 

Det er ikke muligt bestille eller reservere plads i forvejen.