Burhan G åbner Snapsting

Burhan

Et af de største musiknavne i Danmark har sagt ja til at åbne Snapsting fredag den 15. juni

Når Nytorv lægger smuk kulisse til åbningen af Snapsting, så lægger den samtidig kulisse til et af tidens største danske stjerner, nemlig sangeren Burhan G. I kan godt glæde jer til at stå under skylineren på Nytorv og høre den lækreste popmusik.

Burhan G går på scenen kl. 17.45. Men det er ikke hvem som helst, han afløser på scenen. Kl. 17.20 går Jonas Rasmussen nemlig på scenen og giver sin første koncert i Viborg siden han fik en flot 9. plads ved Eurovision Song Contest i Portugal i maj. Så glæd jer til at høre sangen "Higher ground" på Nytorv!

Festen åbner allerede kl. 16.30 med en stor parade gennem byen. Paraden begynder og slutter på Nytorv. Efter Paraden holder borgmester Ulrik Wilbeks Snaptings åbningstale. Og så er der koncert!

Vind gavekort på 5.000 kr.

Det er også på åbningsdagen, en heldig person kan vinde et gavekort til Viborg Handel på 5.000 kroner. Du deltager ved at møde op på Nytorv med et Snapsting-armbånd på mellem kl. 16.30 og kl. 18.30. Her vil letgenkendelige "Pindle-piger" stå klar til at give dig et lod pr. armbånd til konkurrencen.

Har du ikke fået købt et armbånd inden, kan du købe et eller flere på dagen på Nytorv. Prisen er 40 kr. pr stk. og overskuddet går ubeskåret til Snapstings mange gratis koncerter.

Den heldige vinder bliver udtrukket kl. 18.30.

Se, hvor du kan købe Snapstings-armbånd. Link til siden med Armbånd støtter snapsting

Program for åbning af Snapsting på Nytorv fredag den 15. juni
Kl. 16.30 Parade
Kl. 17.15 Åbningstale ved borgmester Ulrik Wilbek
Kl. 17.20 Koncert med Jonas Rasmussen
Kl. 17.45 Koncert med Burhan G
Kl. 18.30 Udtrækning af vinder af konkurrence

Sidst opdateret: 12.06.2018