Velkommen til Snapsting for Børn

Børn til morgensang

Sekretariatet for Snapsting for Børn arbejder på højtryk for at få programmet for 2018 klar!
Programmet skulle meget gerne ligge klar på siden her til 4. maj.

Snart vil siden her være fuld af spændende aktiviteter for børn og familier i uge 25 2018!

Snapstinget er nemlig bestemt ikke kun for voksne. De sidste fem år har flere tusinde børn besøgt Borgvold enten i selskab med skoler og institutioner eller med familien, og successen er kommet for at blive. Uge 25 er fyldt med aktiviteter for børn både i institutionstiden og i fritiden, og der er i 2018 program for børn fra søndag d. 17. juni til og med lørdag d. 23. juni (Dog er der hviledag fredag d. 22. juni).  

Stort program for skoler og børnehaver - men også for familier!

Søndag d. 17. juni starter festlighederne på Borgvold med Snapsting for Børns Store Familiedag

Mandag til onsdag i uge 25 fra kl. 9.00 til kl. 14.00 kommer Borgvold igen i år til at summe af legende og lærende børn. Hver morgen begynder med en fælles morgenssang. Så er vi i gang! Dernæst er der workshops (med tilmelding) for skoler og børnehaver rundt om i parken, og der vil også være enkelte tilbud uden tilmelding, som er åbne for alle. 

Torsdag formiddag er der fra kl. 9.00 til kl. 12.00 fuld fokus på de 0-3 årige på "Snubledagen". Her er både private, dagplejere og daginstitutioner velkomne.

Lørdag fejrer vi  Sankt Hans for børn og deres familier, hvor der kun brændes hekse og ingen børn. Sankt Hans for børn foregår på plænen foran Ibsgården fra klokken 15.00 til 19.00, og derefter fortsætter Sankt Hans festen for de voksne henne foran scenen.

Få overblik over de mange arrangementer for børn ved at klikke på "Alle arrangementer" øverst på siden her fra omkring 4. maj.  Husk, der er tilmelding til aktiviteter for skoler og daginstitutioner - denne åbner d. 4. maj!

 Læs mere under "Praktiske oplysninger".
Vi ses til Snapsting for Børn på Borgvold!

Sidst opdateret: 09.04.2018