Velkommen til Snapsting for Børn

Børn til morgensang

Nu starter planlægningen af Snapsting for Børn 2019. Vi glæder os til at skabe en masse børnekulturelle aktiviteter på Borgvold i uge 26.
Meld dig allerede nu som aktør her på siden.

Velkommen til Snapsting for Børn uge 26 2019.

Snapstinget er nemlig bestemt ikke kun for voksne. De sidste fem år har flere tusinde børn besøgt Borgvold enten i selskab med skoler og institutioner eller med familien, og successen er kommet for at blive. Snapstingsugen er fyldt med aktiviteter for børn både i institutionstiden og i fritiden. Årligt har ca. 10.000 børn fundet vej til Borgvold under Snapsting for Børn.

Stort program for skoler og børnehaver - men også for familier!

I år starter Snapsting for Børn søndag d. 23. juni med Snapsting for Børns Store "Familiedag" og fejring af Sankt Hans. Familiedagen foregår fra kl. 13 til 16 hvorefter fejringen af Sankt Hans starter med børneaktiviteter og en børnekoncert. Sankt Hans bålet tændes kl. 19.30 for hele familien. Derefter fortsætter Sankt Hans festen for de voksne.

Mandag til onsdag i uge 26 fra kl. 9.00 til kl. 14.00 summer Borgvold af legende og lærende børn. Hver morgen begynder med en fælles morgenssang. Så er vi i gang! Dernæst er der workshops (med tilmelding) for skoler (0. - 6. klasse) og børnehaver rundt om i parken, og et helt område med tilbud uden tilmelding, som er åbne for alle. 

Torsdag formiddag er der fra kl. 9.00 til kl. 12.00 fuld fokus på de 0-3 årige på "Snubledagen". Her er både private, dagplejere og daginstitutioner velkomne.

Vi ses til Snapsting for Børn på Borgvold igen i uge 26 2019!

Sidst opdateret: 15.04.2019