Trafik og musik

kortudsnit

Snapsting rammer Viborg fra den 16. – 25. juni og vil give nogle trafikale ændringer og et lidt højere lydniveau end normalt.

Se her hvor og hvornår:

Torsdag den 1. juni – mandag den 26. juni

Pop-up kulturhuset flytter ind på Stænderpladsen. Det er derfor ikke muligt at parkere på pladsen.

Fredag den 16. juni kl. 10.00-22.00

Nytorv er spærret for trafik på grund af Nytorv Street Food og Gøglerfestival. Kun beboere og personer med ærinde må køre ind på St. Sct. Hans Gade i tidsrummet.

Lørdag den 17. juni 2017 kl. 10.00-22.00

Snapsting åbner med musik og fest på Nytorv, og torvet er spærret for trafik. Kun beboere og personer med ærinde må køre ind på St. Sct. Hans Gade i tidsrummet.

Viborg Halvmarathon afvikler løb i tidsrummet kl. 12.00-17.00 med start og mål på Atletikstadion på Vinkelvej. Der er udstationeret politihjemmeværn og synlige afmærkede frivillige, som hjælper trafikanterne.

Cykelløbet Viborg MTB Street race har start og mål på Nytorv i tidsrummet kl. 17.00-20.30. Rytterne cykler ad en 3,5 km rute i midtbyen, hvor er afspærret og kørselsforbud i tidsrummet. Der er udstationeret politihjemmeværn og flagposter på udsatte steder.

Cykelløbet berører følgende veje:
Nytorv, Nytorvgyde, Domkirkepladsen, Sct. Nicolaj Gade, Rosenstræde, Navnløs, dele af Sct. Mogens Gade, Rosenstræde, Gråbrødre Kirkestræde, Ll. Sct. Hans Gade, Vægtertorvet, St. Sct. Hans Gade, Vestergade, Ll. Hjultovsgyde, Sct. Mathias Gade, St. Sct. Mikkels Gade og St. Sct. Pederstræde.
Vi opfordrer beboere, der ved de skal ud at køre i ovennævnte tidsrum, til at finde alternative køreruter og parkeringsmuligheder i nærområdet.

Mandag den 19. juni – torsdag den 22. juni kl. 12.00-22.00

Nytorv er spærret for trafik på grund af Nytorv Street Food. Kun beboere og personer med ærinde må køre ind på St. Sct. Hans Gade i tidsrummet.

Fredag den 23. juni og lørdag den 24. juni kl. 08.00-02.00

Domkirkepladsen og Nytorv er begge dage omdannet til koncertpladser. Det er derfor ikke muligt at parkere der, og lydniveauet vil være noget højere end normalt. Kun beboere og personer med ærinde må køre ind på St. Sct. Hans Gade i tidsrummet. 
Pladserne er afspærret i ovennævnte tidsrum. Der vil være tydelig skiltning.

Nytorv bliver der spillet musik til kl. 03.00.

Lørdag den 24. juni

Gaderne i midtbyen bliver fyldt af motionister og tilskuere, når Hærvejsmarchen og Hærvejsløbet kommer igennem byen. Derfor er Rødevej spærret for trafik fra kl. 05.30 - 23.00.

Fra kl. 12.45 bliver Ll. Skt. Hans Gade ved Gravene og St. Skt. Hans Gade spærret for trafik. Afspærringen bliver ophævet kl. 20.00 lørdag aften.

Koldingvej er spærret mellem Lyngvej og Marsk Stigs Vej mellem kl. 12.00-23.00. På udsatte steder på ruterne er der udstationeret politihjemmeværn og synlige frivillige, som vil hjælpe trafikanterne frem til deres destination.

Vi håber, I tager eventuelle gener med et smil. Samtidigt opfordrer vi jer til at tage del i de mange festligheder og nyde Snapsting 2017 med os.

Kontaktperson: Ove Jensen, M: ovj@viborg.dk, T: 61 89 78 81.

Sidst opdateret: 24.06.2017